15-05-08

Justice, concert AB Brussel (2)

justice abGeïnteresseerd in de mening van anderen over het concert van Justice in de AB (voorbije zondag) ? Hieronder een bloemlezing...

Woest, wild en gevaarlijk opzwepend: Justice wist haar reputatie, ondanks haar korte bezoek, moeiteloos staande te houden in de AB. Wij hopen bij hun volgende passage in Werchter in elk geval méér te zien.  (Cuttingedge)

Wie benieuwd was naar nieuwer werk van Justice, kwam in de AB redelijk bedrogen uit. Originaliteit en vernieuwing hangen al lang niet meer hoog in de tricolore vaandel van Justice, maar was er iemand in de AB die daar om maalde? Zelden zagen wij een act zo snel het dak van de AB eraf spelen, dus tot Rock Werchter!  (Digg)

Het bleef een vreemd zicht om ook het balkon met stoeltjes volledig afgeladen te zien, want Justice is niet bepaald een act om roerloos te bekijken: je moet al van houterigen huize zijn om níét spontaan te willen bewegen op hyperkinetische songs als 'Phantom' of 'D.A.N.C.E.' (de morgen)

Meer links :
Foto's vind je hier.
Alle postjes over Justice.

12:42 Gepost door The fonz in Concert | Permalink | Commentaren (0) | Tags: concert, justice, ab, brussel, muziek, music, link, bespreking, foto, pics |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.