30-04-08

Game - GTA 4

GTA4logoEven voorstellen: Niko Bellic, een ex-Joegoslaaf met een oorlogsverleden. Vorige woensdag zette hij voet aan wal in New York (Liberty City) en sindsdien pleegt hij de ene misdaad na de andere: prostitutie, drugs, bankovervallen, moord, diefstal en zo kan ik nog wel even doorgaan. Tot nu toe wist hij telkens aan de politie te ontsnappen, maar blijft dat zo? Want na elke misdaad, stijgt hij enkele plaatsen op het lijstje van most-wanted personen.

Als je frank (euro) nog niet is gevallen, ik heb het hier over de nieuwe GTA IV (playstation 3 of XBox 360). Fans stonden deze week uren in de rij om toch maar een van de eerste exemplaren te kunnen bemachtigen en als ik de commentaren mag geloven: het is een schitterend game geworden.

newyork

 
Liberty city is een replica van het huidige New York. Diverse locaties zijn heel herkenbaar en gedetailleerd weergegeven. Reclameborden zijn hilarisch, je hebt de keuze uit een uitgebreid wapenarsenaal en het aantal auto's dat je kan stelen is gigantisch groot. De muziek (een van de troeven van GTA) is heel uitgebreid (diverse genres), is te downloaden op je gsm en op de diverse radiostations hoor je grappige interviews en/of conversaties.

Ondanks het protest van diverse groeperingen (te gewelddadig), bleef men trouw aan het concept. Je kan maw onschuldigen afknallen, omverrijden of whatever. Alleen krijg je dan de politie achter je aan en zou het spel wel eens snel gedaan kunnen zijn.

Net als bij de vorige versies bestaan de missies uit het volbrengen van diverse criminele opdrachten (drugs afleveren, bankoverval plegen, een gestolen auto wegbrengen, enz...). Daarbij dien je uit handen te blijven van de politie, FBI en diverse SWAT teams...

Een extra troef: de game beschikt over een multiplayer mode. Speel politie en boefje of twee rivaliserende misdaadbendes. Dé garantie voor urenlang spelplezier.

Links:
http://www.gta4.net
http://www.rockstargames.com/IV/

16:58 Gepost door The fonz in Games | Permalink | Commentaren (1) | Tags: gta, gta4, game, gta iv, preview |  Facebook |

Commentaren

isa tung tungtugn

Gepost door: majli | 16-12-08

De commentaren zijn gesloten.